مصاحبه

یافته­‌های حاصل از انجام مصاحبه نیز می­‌تواند در قالب یک مقاله منتشر گردد. در چنین مقالاتی با استفاده از شواهد مصاحبه با یک یا چند نفر، دیدگاه­‌های متنوع یا یکسان در مورد یک موضوع ارائه می­‌شود. مهم­ترین وجه تمایز این نوع مقاله با دیگر مقالات این است که به جای آثار علمی یا کتاب­‌های مربوط به موضوع، افراد به عنوان منابع تحقیق پررنگ هستند هر چند که منعی بر تکمیل صحبت­‌ها با استفاده از منابع آکادمیک وجود دارد. این مقالات به خوانندگان این امکان را می‌دهند که دانش ضمنی و اطلاعات با کیفیتی در مورد موضوعات مهم از کارشناسان واجد شرایط دریافت کنند.

مقالات مصاحبه از دستورالعمل­‌های سبک مقاله و قالب­‌بندی معینی پیروی نمی­‌کنند. معمولا سه نوع قالب مقاله مصاحبه‌های به شکل زیر وجود دارد:

مصاحبه روایتی: در این نوع مصاحبه، نویسنده مقاله در زمان نگارش مقاله خود، به بیان داستانی از موضوع مورد تحقیق اقدام می­‌کند. این داستان می‌­تواند به صورت اول شخص و با نقل­‌قول­‌های مستقیم از مصاحبه­‌شوندگان و یا در قالب جملات سوم شخص ارائه شود. این نوع مقالات معمولا در مواردی مانند تجربه‌نگاری به شدت مورد علاقه پژوهشگران هستند.

مصاحبه شخصی: مقاله حاصل از این نوع مصاحبه معمولا در قالب اول شخص و یا دوم شخص و به صورت نقل­‌قول­‌های مستقیم و محاوره­‌ای نوشته می­‌شود.

پرسش و پاسخ: اگر با یک نفر مصاحبه کنید، «پرسش و پاسخ» مرسوم­‌ترین روش نگارش اثر مربوطه است. این ساده­‌ترین قالب مورد استفاده در مجلات آنلاین، گزارش‌­های خبری و سایر رسانه‌­ها است.